Politică

Premierul Mihai Tudose are o întrevedere cu preşedintele PSD la sediul Guvernului

Premierul Mihai Tudose are o întrevedere cu...

Autor: Gabriel Pecheanu

21.08.2017, 11:51 97

Liviu Dragnea a ajuns în urmă cu câteva zeci de minute la Palatul Victoria. Discuţiile cu premierul Tudose vin în contextul în care luni dimineaţa directorul general al companiei aeriene de stat Tarom, Eugen Davidoiu, şi-a dat demisia.

Decizia lui Davidoiu a fost luată după ce la ultima şedinţă de guvern, premierul Mihai Tudose a criticat managementul acestuia, în ultimul an fiind înregistrate pierderi de peste 104 milionane lei.

Oficial, Liviu Dragnea a anunţat luni că nu este interesat de cine conduce Tarom.

„Nu mă interesează cine conduce Tarom. Mă interesează ca această companie să devină ceea ce s-a stabilit în programul de guvernare, o companie aeriană puternică, stabilă şi profitabilă”, a spus Dragnea.

Liderii coaliţiei de guvernare, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, au avut, luni, înainte ca preşedintele PSD să meargă la Guvern, o scurtă întâlnire la sediul ICR, care se află situat vizavi de ambasada Spaniei, unde cei doi au semnat în cartea de condoleanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO