Politică

PSD a intrat in febra alegerilor anticipate

10.07.2006, 19:20 9

PSD se pregateste pentru alegerile anticipate si nu va sprijini nici un fel de formula guvernamentala alcatuita din partide care sunt acum la putere sau grupari din aceste partide. Purtatorul de cuvant al PSD Cristian Diaconescu a mentionat ieri ca formatiunea sa nu are de gand sa sustina nici un fel de formula de guvernare din care sa faca parte partide sau grupuri din partidele care formeaza acum majoritatea de la guvernare.
"Liderii PNL si cei ai PD refuza ce nu li s-a oferit. Sa nu-si imagineze nimeni ca vom sta cu mana intinsa pentru a face parte din structuri de conducere", a spus Diaconescu. El a adaugat ca, in acest moment, PSD nu are un partener de dialog printre reprezentantii puterii, "avand in vedere incompetenta politicienilor de la guvernare si falimentul politicilor acestora".
De aceea orice fel de discutii despre aliante sau sprijinirea unui guvern minoritar sunt fara sens", a mai spus Diaconescu. Presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, declarase sambata ca in acest moment nu vede nici un partid dispus sa colaboreze cu PSD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO