Politică

Sediile cumpărate de PSD şi UNPR de la stat au fost subevaluate de aproape 3 ori

Sediile cumpărate de PSD şi UNPR de la stat au fost...

Autor: Cristi Moga

20.02.2014, 16:37 293

Sediul de partid cumpărat de PSD ar fi trebuit să coste cel puţin 2,5 milioane de euro, nu doar 960.000 de euro, arată o analiză Ziarul Financiar - Gândul a recentelor tranzacţii imobiliare din zonă.

Preţurile cu care cei mai importanţi jucători ai pieţei imobiliare, contactaţi de Ziarul Financiar, au vândut în ultimele luni vile la doi paşi de sediile centrale ale PSD şi UNPR indică faptul că imobilele cumpărate în decembrie de cele două partide de la RA-APPS au fost subeveluate. Regia din subordinea Secretariatului General al Guvernului ţine secrete numele celor care au făcut evaluările pentru stat.

Preţurile vilelor istorice din zona bulevardelor Aviatorilor şi Kiseleff, unul dintre cele mai scumpe cartiere rezidenţiale din Bucureşti, sunt de aproape trei ori mai mari pe “piaţa liberă” decât cele agreate în tranzacţiile prin care care PSD şi UNPR, două dintre partidele aflate la guvernare, şi-au cumpărat în decembrie 2013 sediile de la RA-APPS.

Citiţi mai mult pe www.gandul.info.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO