Politică

Victor Ponta a fost implicat într-un accident la Raliul Iasiului

 Victor Ponta a fost implicat într-un accident la Raliul Iasiului
08.10.2010, 17:41 820

Liderul PSD, Victor Ponta, a fost implicat într-un incident,vineri, în timpul unei curse la Raliul Iaşiului, unde maşina încare era copilot a ieşit în decor, în urma incidentului Pontanefiind rănit, scrie Mediafax.

Ponta a particpat, vineri după-amiază, la Raliul Iaşiului, fiindcopilot. La un moment dat, în timpul cursei, maşina în care se aflaliderul PSD a derapat şi a ieşit în decor, a spus europarlamentarulPSD Cătălin Ivan, care a participat şi el la raliu.

"A fost mai degrabă un accident spectaculos, fără a fiaccidentat cineva. Se întâmplă astfel de lucruri, aşa e la raliuri.Fiind deja campion, echipajul a avut un moment de relaxare, iarmaşina, nefiind încărcată, s-a produs acest eveniment. Ponta seafla într-un Ford Focus, o maşină de campion mondial. Victor Pontanu a fost rănit şi nici pilotul nu a păţit nimic. Pe Victor l-amcondus la hotel şi este bine, nu are nicio problemă", a spusIvan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO