Prima pagina

CNADNR: 18 septembrie, termenul limita pentru depunerea ofertelor pentru autostrada Cernavoda - Medgidia

02.07.2008, 11:50 15

Termenul de depunere a ofertelor tehnice si financiare pentru tronsonul de autostrada Cernavoda - Medgidia este 15 septembrie 2008 iar pentru sectorul Medgidia - Constanta este 18 septembrie 2008, ora 12.00, a anuntat Compania Nationala de Drumuri si Autostrazi din Romania.
In vederea implementarii proiectului autostrazii Cernavoda-Constanta, cu o valore totala estimata de 354 milioane Euro, a fost contractat un imprumut de la Banca Europeana de Investitii in valoare de 250 milioane Euro la care se adauga 104 milioane Euro cofintarea Guvernului Romaniei.
Un numar de noua consortii si patru companii s-au precalificat la licitatia pentru constructia celor doua tronsoane ale autostrazii Cernavoda - Constanta.

Astfel, pentru ambele tronsoane s-au precalificat consortiile CMC di Ravenna, Ashtrom Int-Shapir Structures 1991(Israel), Cengiz-Mapa (Turcia), Astaldi Spa-Max Bogl (Italia/Germania), Mochlos SA-Danya (Grecia), FCC Construction-Alpine Bau (Spania/Austria) si Mota Engil-Monte Adriano-Soares Da Costa (Portugalia), precum si companiile Aktor si J&P Avax din Grecia si Strabag din Austria.

In plus, pentru portiunea Cernavoda-Medgidia s-au precalificat si consortiul Impregilo Spa-Itinera (Italia) si firma Colas din Franta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO