Prima pagina

EOS KSI: Tot mai multi clienti ajung sa aiba restante la doua sau mai multe banci

09.04.2008, 21:44 94

Valoarea medie a restantelor inregistrate la creditele bancare a urcat la 700 de euro, iar tot mai multi clienti ajung sa intarzie cu rambursarea ratelor la doua sau chiar mai multe banci, spune George Kovacs, director general al EOS KSI Romania, unul dintre cei mai mari recuperatori de creante de pe piata locala.
Compania a recuperat anul trecut creante in valoare de 47 de milioane de euro, o treime din afaceri venind din zona bancara, in conditiile in care colaboreaza cu noua din cele mai mari zece banci de pe piata.

"Valoarea medie a restantei la credite este de peste 700 de euro in Romania, in crestere in ultimul timp. A crescut de asemenea incidenta datoriilor duble sau triple, mai exact persoane care au datorii la doua sau mai multe banci", spune Kovaci.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine care a fost cea mai mare suma recuperata de la o persoana fizica precum si de la o persoana juridica.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO