ZF 24

Recrutarea unui director de HR costa intre 5.000 si 15.000 de euro

27.07.2008, 12:55 15

Recrutarea unui director de resurse umane costa intre 5.000 si 15.000 de euro. Iar salariile acestora pornesc de la 1.000 de euro intr-o companie romaneasca mica si pot ajunge pana la 6.000 sau chiar 10.000 de euro in cazul directorilor de resurse umane care au responsabilitati regionale, scrie suplimentul Profesii, care apare maine impreuna cu ZIARUL FINANCIAR.

Aceste sume se explica prin faptul ca piata locala traverseaza de ceva vreme o perioada de criza a specialistilor in resurse umane. Motivul principal este lipsa unei scoli de resurse umane, ceea ce face ca putinii specialisti cu adevarat buni, care sunt in majoritatea lor autodidacti, sa fie extrem de vanati si in consecinta si foarte bine platiti. Mai mult decat atat, in conditiile in care forta de munca a devenit unul dintre atuurile care pot face diferenta intre companii, rolul directorului de HR a devenit mai important ca niciodata.

Cititi mai mult in suplimentul Profesii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO