Profesii

Adecco: Cel mai mare salariu al unui angajat temporar din România plasat anul trecut depăşeşte 10.000 de euro pe lună

Adecco: Cel mai mare salariu al unui angajat temporar din România plasat anul trecut depăşeşte 10.000 de euro pe lună

Autor: Adelina Mihai

23.03.2011, 11:27 1801

Cel mai mare salariu obţinut de un angajat temporar al firmei derecrutare Adecco România, care a plasat anul trecut 8.000 deangajaţi temporari în companiile din toată ţara, a fost de peste10.000 de euro/ lună.

"Cel mai mare competitor al nostru este piaţa neagră a forţei demuncă. Plătim angajaţilor exact aceleaşi salarii şI beneficii pecare le au şi angajaţii permanenţi pe aceleaşi poziţii ", a spusChristos Misailidis, Zone Director Eastern Europe în cadrul Adecco.Reprezentanţii Adecco nu au precizat funcţia şi domeniul în care afost plasat respectivul angajat.

Cu o experienţă de peste 11 ani în cadrul Adecco, unde şi-aînceput cariera ca director de vânzări, Christos Misailidis esteinvitatul special al ZF în cadrul celei de-a şasea ediţii aconferinţei de HR "Perspective pentru HR în 2011: Ce misiune vaavea managerul de HR în dezvoltarea companiilor?", organizatăastăzi de Ziarul Financiar în parteneriat cu compania de asigurăriAlico, casa de avocatură PeliFilip şi operatorul de serviciimedicale Regina Maria.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO