Profesii

Biroul de la Bucureşti al firmei de avocatură Schoenherr a promovat-o pe Adina Damaschin în poziţia de counsel

Biroul de la Bucureşti al firmei de avocatură...

Autor: Cristina Bellu

19.02.2018, 12:14 733

Casa de avocatură Schoenherr a anunţat promovarea în poziţia de counsel a Adinei Damaschin, practica specializată de banking & finance şi capital markets a biroului Schoenherr şi Asociaţii incluzând în prezent 11 avocaţi.

Cu o experienţă bogată în acordarea de asistenţă juridică în legătură cu finanţări multi-jurisdicţionale şi locale, în special în finanţarea de achiziţii societare şi a dezvoltării de proiecte real estate, Adina Damaschin  asistă în mod curent instituţii financiare active în România în legătură cu tranzacţiile sau activitatea lor curentă, fiind implicată în toate proiectele majore derulate de echipa specializată a Schoenherr şi Asociaţii.

„Prin promovarea Adinei Damaschin , care devine primul counsel în cadrul biroului nostru din Bucureşti, punctăm nuanţarea unui nivel avansat de dezvoltare profesională. (...) Adina întăreşte dezvoltarea unui hub regional de banking & finance şi projects din Bucureşti.‟, spune Sebastian Guţiu, Managing Partner Schoenehrr Bucureşti.

Schoenherr şi Asociaţii are una dintre cele mai active echipe de banking & finance din România, avocaţii specializaţi ai firmei fiind implicaţi în cele mai mari tranzacţii derulate pe piaţa financiar-bancară locală în ultimii ani.

Exemple de proiecte recente includ tranzacţiile prin care Piraeus, Eurobank şi National Bank of Greece şi-au vândut subsidiarele din România, o serie de vânzări-record de portofolii de credite neperformante (incluzând, spre exemplu, vânzarea portofoliilor BCR, BRD-Groupe Société Générale, Raiffeisen Bank), proiecte de finanţare, regulatory, precum şi asistenţă juridică generală acordată unora dintre cei mai importanţi jucători din sistemul financiar-bancar românesc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO