Profesii

Casa de avocatură Popovici Niţu Stoica & Asociaţii (PNSA) promovează trei noi avocaţi în funcţia de avocat asociat

Casa de avocatură Popovici Niţu Stoica & Asociaţii...

Autor: Cristina Roşca

14.01.2018, 19:21 540

Casa de avocatură Popovici Niţu Stoica & Asociaţii (PNSA) a promovat de la începutul acestui an trei avocaţi - Raluca Petrescu, Mihaela Ion şi Ioana Şampek - în funcţia de avocat asociat.

Astfel, Raluca Petrescu a devenit avocat asociat în cadrul grupului de practică de arbitraj internaţional. Ea are peste 15 ani de experienţă, dintre care mai mult de 10 ani alături de casa de avocatură PNSA. Raluca Petrescu are studii de drept român şi francez, absolvind Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti (Licenţă şi Master în Drept) şi Universitatea Paris 1 Panthéon-Sorbonne, Franţa (Master în Dreptul Afacerilor).

Mihaela Ion a devenit avocat asociat în cadrul grupului de practică de concurenţă & antitrust, având peste 12 ani de experienţă alături de casa de avocatură PNSA. Ea este licenţiată în drept (Universitatea Lucian Blaga din Sibiu) şi a absolvit trei mastere în Drept european şi internaţional de afaceri, concurenţă şi reglementare (Freie Universität Berlin), în Cultura Concurenţei (Academia de Studii Economice Bucureşti) şi în Relaţii internaţionale şi integrarea europeană (Institutul Diplomatic Român). De asemenea, ea este doctorand în Dreptul comerţului internaţional la Academia de Studii Economice Bucureşti, Institutul de Studii Doctorale.

Mihaela are experienţă semnificativă în concurenţă şi antitrust (inclusiv în proceduri litigioase şi implementare a programelor de conformare cu regulile de concurenţă), proceduri de notificare a fuziunilor şi achiziţiilor, proiecte de ajutor de stat, concurenţă neloială şi dreptul consumatorilor.

Ioana Şampek a devenit avocat asociat în cadrul grupului de practică de tranzacţii imobiliare, cu accent pe problematica legală a proiectelor imobiliare de birouri, logistice şi industriale, având peste 13 ani de experienţă alături de PNSA. Ea deţine o diplomă de licenţă în drept de la Universitatea Româno-Americană din Bucureşti.

Înfiinţată în anul 1995, casa de avocatură Popovici Niţu Stoica & Asociaţii numărăpeste 80 de avocaţi şi consultanţi, din care 15 avocaţi asociaţi. Este unul dintre cei mai importanţi jucători din avocatura de business locală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO