Profesii

Ce trebuie să ştiţi despre dezbaterile HR Insider/ ZF Corporate

Ce trebuie să ştiţi despre dezbaterile HR Insider/ ZF...
01.04.2014, 00:00 52

Scopul evenimentului:  HR Insider  este o dezbatere organizată periodic de ZF Corporate, serviciul de ştiri online cu plată al Ziarului Financiar, care are ca obiectiv generarea de articole cu un conţinut calitativ superior pentru abonaţii fluxului de Profesii al ZF Corporate.

Locul desfăşurării: Str. Aurel Vlaicu, nr. 62 – 66 (sediul redacţiei Ziarului Financiar)

Participanţi: Între 4 şi 6 experţi în domeniul resurselor umane (directori de HR, traineri, consultanţi, headhunteri, recruiteri, manageri din departamentele de resurse umane sau chiar CEO de companii).

Durata dezbaterii: 2 ore

Formatul evenimentului: Discuţiile sunt moderate de către un redactor al Ziarului Financiar şi pornesc de la tema anunţată în invitaţia pe care aţi primit-o. Întrebările pe care le vor primi speakerii participanţi variază în funcţie de subiectele atinse în timpul dezbaterii.

Publicarea concluziilor HR Insider: Cele mai importante declaraţii din cadrul dezbaterii vor fi disponibile în aceeaşi zi, pewww.zfcorporate.ro/profesii, iar un rezumat al discuţiilor va fi prezentat şi în ediţia print a Ziarului Financiar (la rubrica Profesii).  De asemenea, pe fluxul Profesii din ZF Corporate vor fi disponibile cele mai importante declaraţii în format video, întregul eveniment fiind filmat.

Mai multe detalii despre ediţiile anterioare ale HR Insider

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO