Profesii

Constructiile si pharma, umar la umar pentru pozitia de cel mai activ angajator al saptamanii

Constructiile si pharma, umar la umar pentru pozitia de cel mai activ angajator al saptamanii

Click pentru imaginea intreaga

05.03.2007, 17:40 33

Desi saptamana care a trecut a fost destul de saracacioasa in oferte de angajare, constructiile si domeniul farmaceutic s-au detasat de celelalte domenii postand impreuna aproximativ 100 de anunturi de angajare pentru specialistii din domeniu.
Cele mai multe anunturi au fost postate insa in domeniul constructiilor. Alstom Power Romania a scos la concurs in saptamana ce a trecut sapte posturi pentru ingineri.
Pentru posturile de mechanical engineer, tool engineer, process improvement team member for business improvement department, project manager, design enginees, technologist engineer si design engineer for turbine blade manufacturing se cer absolventi de facultate de profil.
Postul cu cele mai multe cerinte este cel de project manager. Pentru ocuparea acestuia, candidatii, preferabil absolventi de inginerie mecanica, trebuie sa aiba minimum trei ani experienta in project management, cel putin doua proiecte de peste un milion de euro executate si aptitudini avansate de management. De asemenea, acestia trebuie sa vorbeasca fluent limba engleza, sa lucreze cu usurinta la calculator si sa aiba bune aptitudini de comunicare si sa fie rezistenti la stres. In acelasi domeniu au postat anunturi si cei de la Daikin, Weber, Bernard si Acvatot.
Pe locul doi in topul celor mai active domenii de angajare se afla cel farmaceutic, cu peste 35 de pozitii scoase la concurs saptamana trecuta. Cel mai amplu anunt de angajare a fost postat de Sindan Actavis. Compania Sindan, membra a grupului Actavis, este in cautare de business development manager, product manager, area sales manager for Actavis portfolio East Region, area sales manager for Oncology portfolio Bucharest South East Region si reprezentanti medicali. Anunturi in domeniul farma au fost postate si de companiile Zentiva si Solvay Pharma Romania.
Salariile la vedere sunt din nou folosite ca metoda de recrutare. Specialistii IT in cautare de un nou job pot opta acum pentru posturi recompensate intre 650 si 4.000 de euro.
Compania care a postat acest amplu anunt de angajare pentru specialisti IT este unul dintre cele mai mari grupuri bancare occidentale, ce urmeaza sa-si deschida in Bucuresti un centru IT regional, cu scopul de a furniza servicii specifice catre filialele bancii din tarile din Europa Centrala si de Est.
Cel mai bine platit post este cel de IT operations manager, cu un salariu brut de peste 4.000 de euro, si presupune o experienta manageriala si operationala relevanta in proiecte din domeniul financiar-bancar si sa cunoasca foarte bine limba engleza. Urmatorul post din punct de vedere financiar este cel de Oracle DBAs, salariul brut oferit fiind de 3.000 de euro, experienta relevanta in Oracle Real Application Clusters 9i, 10g & Oracle Application Servers fiind necesara pentru ocuparea lui. Aceeasi companie este in cautare si de IT Operations supervisors, manager integrare, IT Analysts si programatori .net, C# si VB6.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO