Profesii

Kaufland a susţinut educaţia cu 27.000 de premii pentru şcoli

Advertorial

Kaufland a susţinut educaţia cu 27.000 de premii pentru...

Autor: Publicitate

18.03.2024, 07:00 312

Campania „Viitorul începe acum” derulată de Kaufland România a înregistrat un succes important, demonstrând implicarea extraordinară a comunităţilor locale din România în modernizarea şi tehnologizarea învăţământului.

Pe parcursul campaniei, peste 1000 de şcoli s-au înscris pe platforma www.viitorulincepeacum.ro, pentru a beneficia de sprijinul oferit, strângând puncte prin intermediul bonurilor de cumpărături din magazinele Kaufland.

Efortul colectiv al profesorilor, părinţilor şi elevilor a permis instituţiilor de învăţământ să achiziţioneze peste 27.000 de produse şi echipamente esenţiale pentru procesul educaţional, precum: computere, monitoare, piese de mobilier, seturi de laborator şi articole sportive. Printre şcolile care au obţinut cele mai multe premii se numără unităţi de învăţământ din Giurgiu, Bistriţa, Craiova şi Târgovişte.

„Încheiem campania «Viitorul începe acum» mândri de rezultatele obţinute şi de progresul înregistrat în modernizarea şcolilor din România. Mulţumim tuturor celor care au contribuit la acest succes şi care au demonstrat că, împreună, putem face diferenţa”, a declarat Valer Hancaş, Director Comunicare şi Corporate Affairs, Kaufland România.

Lansată iniţial în octombrie 2023, campania „Viitorul începe acum” face parte dintr-un efort mai amplu al Kaufland România de a investi în proiecte educaţionale, demonstrând angajamentul companiei faţă de creşterea accesului la educaţie de calitate.

În anul 2023, Kaufland a alocat peste 1.07 milioane de euro pentru susţinerea educaţiei, subliniind importanţa pe care o acordă formării generaţiilor viitoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO