Profesii

Ken Griffin, managerul unui fond speculativ din Chicago, câştigă, potrivit fostei sale soţii, 90.000 de dolari pe oră, "chiar şi când doarme".

Ken Griffin, managerul unui fond speculativ din Chicago,...

Autor: Silviu Bănilă

07.03.2015, 10:46 966

Potrivit ultimului raport financiar despre averea lui Ken Griffin, fosta sa soţie, Anne Dias, ar fi declarat că venitul lunar al acestuia "se apropie de 100 milioane de dolari" şi după ce îşi plăteşte taxele, rămâne cu 68,5 milioane dolari.

Conform calculelor celor de la Business Insider, Ken Griffin ar câştiga peste 2,2 milioane dolari pe zi sau 90.000 de dolari pe oră. Luna trecută, Griffin a precizat că fosta sa soţie i-a cerut un milion de dolari pe lună, reprezentând costurile de întreţinere şi pensia alimentară a copilului. Acesta susţine că fosta nevastă vrea "6.800 de dolari pentru alimente şi 7.200 de dolari pentru restaurante".

În iulie 2014, Griffin a divorţat de soţia sa, cu care a fost căsătorit 11 ani, Dias-Griffin, în timp ce aceasta se afla în vacanţă cu cei trei copii. 

Citiţi articolul integral pe www.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO