Profesii

La 36 de ani, Mihaela Ioniţă preia politicile de HR ale Coca-Cola, un grup cu 1.500 de angajaţi

La 36 de ani, Mihaela Ioniţă preia politicile de HR ale...

Autor: Mădălina Panaete

31.05.2016, 00:05 2377
Mihaela Ioniţă, 36 de ani, un manager care lucrează de aproape trei ani în cadrul sistemului Coca-Cola, a preluat din mai funcţia de country HR director al Coca-Cola HBC România, liderul pieţei de băuturi. Astfel, ea o înlocuieşte pe Corina Licea, care a condus departamentul de HR al îmbuteliatorului timp de circa trei ani şi care a preluat o funcţie la nivelul grupului. Ea a fost numită în funcţia de group talent acquisition and iden­tification manager. Coca-Cola HBC România are peste 1.500 de angajaţi şi trei fabrici la Ploieşti, Timişoara şi Vatra Dornei.
 
Corina Licea lucrează în Coca-Co­la HBC din octombrie 2011, având la acea vreme funcţia de capability manager, iar în luna martie a anului 2013 a fost promovată în funcţia de country HR manager. Înainte de a lucra în cadrul îmbuteliatorului Coca-Cola, ea a deţinut diverse funcţii de ma­nagement în HR, în companii precum AVIVA, Alison Hayes şi AIMS Human Capital. Corina Licea are un MBA acordat de Business School of Management şi Univer­sitatea din Ottawa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO