Profesii

Marga Radu, Adecco România: În Vest recrutarea în masă tinde să nu se mai facă faţă în faţă, ci cu ajutorul tehnologiilor moderne

Marga Radu, Adecco România: În Vest recrutarea în...

Autor: Andrei Cîrchelan

25.03.2014, 16:47 481

Tehnicile de recrutare la distanţă, prin intermediul aplicaţiilor pe internet sau pe telefoane, reduce timpul acordat procesului în cazul angajărilor în masă şi este folosit şi în cazul în care candidaţii se află la distanţă mare, a declarat Marga Radu, director de recrutare în cadrul Adecco România. Marga Radu a participat la ediţia zece a HR Insider a cărei temă a fost “Mijloace moderne de recrutare – reţeta unui interviu de angajare perfect”.

“Am avut cazuri în care am recrutat pentru Dubai, pentru sectorul petrolier, iar candidaţii erau în deşert, în zone îndepărtate, pe platforme petroliere, iar procesul a fost posibil prin dispozitivele pe care le au candidaţii la ei”, a explicat Radu.

HR Insider este o întâlnire lunară dedicată industriei de resurse umane organizată de ZF Corprorate, serviciul de ştiri de business cu plată al Ziarului Financiar.

Citi]i pe ZF Corporate cele mai importante declaraţii făcute de Marga Radu

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO