Profesii

Preşedintele Klaus Iohannis, despre moartea lui Cristian Ţopescu: Ne-a făcut pe toţi să simţim că suntem părtaşi la performanţele sportivilor noştri

Preşedintele Klaus Iohannis, despre moartea lui Cristian...

Autor: Ana Petrescu, Mediafax

15.05.2018, 19:01 58

"Ne despărţim astăzi de cel care şi-a dedicat talentul şi priceperea sportului românesc, Cristian Ţopescu. Vocea sa inconfundabilă, care a emoţionat o ţară întreagă, ne-a făcut pe toţi să simţim că suntem părtaşi la performanţele sportivilor noştri. Dumnezeu să-l odihnească!", este mesajul preşedintelui Klaus Iohannis pe Facebook.

Fostul comentator sportiv Cristian Ţopescu a murit, marţi, la vârsta de 81 de ani. El a fost adus de urgenţă, în urmă cu o săptămână, la Spitalul Elias, în urma unor complicaţii cauzate de diabet, au anunţat reprezentanţii unităţii sanitare.

Cristian Ţopescu avea 81 de ani şi a fost comentator sportiv şi politician, fiind ales senator de Bucureşti, în urma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie 2008.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO