Profesii

Sergiu Chircă, noul director general al elefant.ro

Sergiu Chircă, noul director general al elefant.ro

Autor: Anca Olteanu

04.12.2017, 10:34 771

Sergiu Chircă, managing partner în cadrul Fribourg Capital (acţionarul majoritar în Elefant Online S.A.), este noul director general al elefant.ro, înlocuindu-l, astfel, pe Dan Vidraşcu care a ocupat această poziţie în ultimii patru ani.

„În prezent, elefant.ro este al doilea magazin online din România ca număr de tranzacţii. Anul 2018 va fi anul consolidării acestei poziţii, iar următoarea etapă de dezvoltare a Elefant va fi coordonată de Sergiu Chircă”, a declarat Ion Sturza, preşedinte al Consiliului Director al Elefant Online S.A.

Sergiu Chircă este membru în Boardul Elefant din 2011 şi este specializat în investiţii şi management financiar.

Dan Vidraşcu va continua să ocupe poziţia de membru în Consiliul Director Elefant Online S.A..

elefant.ro este un retailer online din România, care oferă celor peste 1.500.000 de clienţi o gamă de produse cu livrare prin curier sau în cele peste 40 de puncte de livrare din Bucureşti şi din ţară. Fondat în 2010, Elefant s-a extins şi în afara ţării deschizând o filiala la Chişinău, în Republica Moldova - magazinul online local elefant.md.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO