Profesii

Serhan Kiymaz este noul director pentru dezvoltare tehnologică a platformei elefant.ro

.

.

Autor: Indira Crasnea

23.03.2016, 10:58 524

"Am ales România pentru că oportunităţile aici sunt enorme. Am luat parte la creşterea agresivă a comerţului online în Turcia şi ştiu cât de repede poate să se dezvolte o piaţă. Poziţia elefant.ro în acest moment şi strategia de dezvoltare a platformei în jurul publicului feminin este similară cu cea pe care Markafoni a avut-o în Turcia şi care a propulsat site-ul pe prima poziţie în piaţa de retail online", spune Serhan Kiymaz, Director of Technology la elefant.ro.

Serhan are o experienţă de peste 16 ani în dezvoltare de software acumulată în companii precum Turkcell, Vodafone şi Markafoni, cel mai mare retailer din Turcia, ţară unde piaţa de eCommerce a ajuns la nu mai puţin de 6,3 miliarde de euro în 2015.

"Ne bucurăm că Serhan şi-a dorit să facă parte din echipa elefant.ro. Experienţa lui combinată cu viziunea noastră pe termen lung ne va permite să dezvoltăm soluţii tehnologice adaptate publicului nostru şi ne va ajuta să ne atingem obiectivele de creştere pentru următoarea perioadă", spune Dan Vidraşcu, CEO elefant.ro.

Serhan îşi va desfăşura activitatea în birourile elefant.ro din Bucureşti şi va conduce o echipă formată din zeci de profesionişti IT care se măreşte constant ţinând cont de strategia de dezvoltare. Astfel, conform planului de recrutare, în următoarea perioadă echipa tehnică se va mări cu cel puţin 10 persoane.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO