Profesii

UBB Cluj implementează un proiect european de 1,7 mil. lei pentru studenţii la masterat

UBB Cluj implementează un proiect european de 1,7 mil....

Autor: Laurentiu Cotu

01.07.2014, 17:19 513

Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca a lansat un proiect european de aproximativ 1,7 mil. lei (380.000 de euro) ce presupune înfiinţarea unui masterat profesional, cu predare în limba engleză şi care beneficiază de intervenţia unor profesori din străinătate, dar şi îmbunătăţirea celor 4 programe de masterat deja existente.

Proiectul ’’Viziune. Adaptabilitate. Performanţă - în programele de masterat în ştiinţe juridice” este cofinanţat din Fondul Social European (FSE), prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) 2007-2013. Durata de implementare a proiectului este de 18 luni, începând din mai 2014. Una dintre modalităţile de implementare a proiectului este încheierea unor acorduri de cooperare cu structurile de organizare ale profesiilor juridice reglementate (magistratură, avocatură, notariat, practicieni în insolvenţă) pentru facilitarea inserţiei viitorilor absolvenţi pe piaţa muncii. La Facultatea de Drept a Universităţii Babeş-Bolyai, admiterea la studiile de master din septembrie 2014 se face sub egida acestui proiect, iar viitori masteranzi au oportunitatea de a beneficia de burse de cercetare. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO