Profesii

Uber lansează o nouă linie de business: UberHealth

Uber lansează o nouă linie de business: UberHealth

Autor: Dragoş Dinu, Ioana Nita

01.03.2018, 21:42 344

Compania americană Uber a anunţat ieri lansarea unei noi linii de business numită UberHealth prin intermediul căreia va oferi o platformă de “ride-hailing” pentru furnizorii de servicii de sănătate, ajutând astfel clinicile, spitalele şI centrele de reabilitare să ajungă mai uşor la pacienţii şi clienţii lor, gestionând cursele dintr-un singur loc,în mod centralizat, scrie portalulTechcrunch.com.

UberHealth este similar businessului UberCENTRAL – serviciul de “ride-booking” al companiei americane care se adresează clienţilor corporate care vor să le asigure clienţilor lor transportul. Lansarea noii linii de business UberHealth vine în condiţiile în care în SUA 3,6 milioane de persoane ratează programările la medic din cauza indisponibilităţii mijloacelor de transport. UberHealth nu vizează înlocuirea serviciilor de transport de urgenţă precum ambulanţele, deşi multe persoane au apelat laUber pentru a ajunge mai repede la spital, dat fiind că în unele cazuri ambulanţele întârziau prea mult.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO