Profesii

Un salariu pe zi în România. Cât câştigă un operator de producţie din vestul ţării

Un salariu pe zi în România. Cât câştigă un...

Autor: Adelina Mihai

28.11.2017, 00:05 2808

Venitul lunar net la care ajunge un operator de producţie care lucrează în cadrul companiei de producţie şi asamblare a maselor plastice Termostampi Rom din Curtici (judeţul Arad) variază între 2.000 şi 4.000 de lei net pe lună, potrivit reprezentanţilor companiei.

„Pachetul de beneficii oferit angajaţilor include: prime de prezenţă, primă de producţie, primă pentru orele de noapte, prima de calitate, primă de Paşte şi de Crăciun, tichete de masă, transport gratuit, tichete de masă din prima zi. Astfel, venitul lunar al unui operator de producţie se poate situa între 2.000 şi 4.000 de lei net şi include un singur spor, cel pentru ore de noapte“, a explicat Luiza Matras, şef birou administrativ în cadrul Termostampi Rom, o companie înfiinţată în 2005 care are 104 angajaţi în Zona Liberă Curtici. Compania continuă angajările şi caută personal, în special muncitori, însă se confruntă cu problema deficitului mare de personal.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO