Proprietăţi

Austriecii au luat PUZ pentru construirea mallului de lângă Arena Naţională şi au 20% dintre chiriaşi. Când vor începe lucrările?

Austriecii au luat PUZ pentru construirea mallului de lângă Arena Naţională şi au 20% dintre chiriaşi. Când vor începe lucrările?

Autor: Cristi Moga

16.01.2012, 14:32 852

Compania austriacă Real4You a obţinut în luna decembrie aprobarea planului urbanistic zonal (PUZ) pentru realizarea unui mall de 70.000 de metri pătraţi pe platforma Electroaparataj de lângă stadionul Arena Naţională, lucrările fiind programate să înceapă în cea de-a doua jumătate a acestui an.

Companiile Colliers International şi DTZ Echinox, care se ocupă de închirierea spaţiilor din mall, spun că au semnat contracte pentru aproximativ 20% din suprafaţă, potrivit informaţiilor ZF cel mai mare contract fiind semnat cu francezii de la Carrefour, care vor deschide un hipermarket la subsolul mallului.

"Eliberarea PUZ-ului pentru terenul pe care urmează să se dezvolte proiectul este un punct de reper important pentru calendarul de construcţie şi un element cheie pentru obţinerea autorizaţiei de construcţie şi începerea lucrărilor în a doua jumătate a anului 2012", spun consultanţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO