Proprietăţi

NEPI, fondul sud-african care deţine Promenada şi Mega Mall, a obţinut din chirii 147 mil. euro în 2017

NEPI, fondul sud-african care deţine Promenada şi Mega...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

24.05.2018, 00:07 1156

Dezvoltatorul imobiliar sud-african NEPI Rockcastle, care are în Bucureşti mallurile Promenada şi Mega Mall, a obţinut în 2017 venituri de 147 de milioane de euro din chiriile proprietăţilor pe care compania le are în România. Suma este cu circa 10% mai mare faţă de anul 2016.

Pe piaţa locală, fondul are 31 de proprietăţi, cele mai multe fiind centre comerciale, atât în Bucureşti, cât şi în restul ţării. Din întreg portofoliul NEPI Rockcastle, proprietăţile din România - care cumulează două miliarde de euro, reprezintă 42%, pondere dominantă la nivel de grup, care mai este prezent şi în Polonia, Bulgaria, Slovacia, Ungaria, Croaţia, Cehia şi Serbia.

„Continuăm strategia de expansiune şi în 2018, cu noi dezvoltări şi achiziţii în ţările în care suntem prezenţi. Ca dimensiune a portofoliului, rămânem lideri în CEE (Europa Centrală şi de Est - n. red.) şi urmărim să menţinem o poziţie dominantă pe toate pieţele în care suntem prezenţi“, spun reprezentanţii NEPI Rockcastle.

NEPI Rockcastle este cel mai mare jucător de pe piaţa locală de real-estate şi cel mai mare proprietar de malluri din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO