Top MBA 2011

A patra ediţie a Top MBA - singurul clasament de acest tip din România - centralizează opiniile absolvenţilor din ultima serie a fiecărei şcoli de afaceri şi ierarhizează şcolile în funcţie de gradul de satisfacţie al absol¬venţilor faţă de programul pe care l-au terminat.

La nivel internaţional, topurile programelor de MBA şi EMBA realizate de publicaţii prestigioase precum Financial Times sau The Economist sunt foarte urmărite de către managerii care vor să se înscrie la un program de educaţie executivă, adesea fiind un criteriu de selecţie în rândul şcolilor de afaceri.
Absolvenţii din ultima serie a fiecărei şcoli de afaceri care a participat la Top MBA au dat calificative programelor absolvite în funcţie de următoarele criterii: networking, aplicabilitate la job, calitatea predării, calitatea cursurilor, experienţa profesorilor, dezvoltarea abilităţilor de management şi a abilităţilor personale şi componenta internaţională. De asemenea, absolvenţii au declarat în chestionar dacă şi-au schimbat jobul în timpul sau după absolvire, dacă au fost promovaţi sau dacă au pornit un business propriu. Nivelul salarial mediu al absolvenţilor după MBA a fost, de asemenea, luat în considerare. Al 13-lea criteriu luat în considerare a fost poziţia obţinută anul trecut.
Pe piaţa locală activează 14 şcoli de business ce oferă 15 programe destinate celor care doresc să "şi "mbunătăţească abilităţile de management.

Comanda Top MBA la preţul de 25 lei şi alege programul MBA care ţi se potriveşte!

Editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica.
Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului.



AFACERI DE LA ZERO