Anuarul Top MBA 2012

Peste 4.200 de manageri au absolvit cursurile unui program de MBA oferit pe piata locala de catre una din cele 14 scoli de afaceri care au decis sa investeasca in educarea clasei locale de business, iar numarul managerilor care se inscriu anual pentru a urma un program de MBA este in crestere de la an la an. Desi criza a taiat drastic din bugetele companiilor destinate instruirii managerilor, executivii tineri, cu varste cuprinse intre 25 si 35 de ani, au gasit metode de finantare a programelor si au ales sa mearga la scoala in cei mai grei ani pentru economia romaneasca. Unii dintre ei au avut chiar curajul sa paseasca pe cont propriu in lumea business-ului, deschizandu-si afaceri proprii cu precadere in domeniul online sau in cel al agriculturii - sectorul "vedeta" al cresterii economice de anul trecut. Care este valoarea pietei locale de MBA-uri? Cine a primit cele mai bune evaluari de la absolventii de anul trecut? Ce apreciaza angajatorii la candidatii care au absolvit un MBA: networkingul creat, programul absolvit, abilitatile dobandite in urma instrurii? Cum sa-ti finantezi un MBA in 2012? Care este cel mai mare castig in urma absolvirii unui MBA in strainatate?
ZF lanseaza luni TOP MBA 2012, singurul clasament al prpgramelor de educatie manageriala de pe piata locala, aflat la cea de-a cincea editie. Topul este realizat in urma centralizarii opiniilor absolventilor a opt programe de MBA care au participat la studiu si reuneste evaluarile facute de managerii absolventi din promotiile 2011 pe baza a noua criterii.
Comandati suplimentul la pretul de 25 de lei.
Editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica.
Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului.


AFACERI DE LA ZERO