Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un corporate fundraiser câştigă între 900 şi 1.500 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un corporate fundraiser câştigă...

Autor: Ramona Cornea

16.06.2023, 00:06 450

Un angajat pe poziţia de corporate fundraiser are un salariu cuprins între 900 şi 1.500 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Rolul unui fundraiser este de a strânge fonduri pentru o cauză sau un proiect specific. Activitatea de zi cu zi implică dezvoltarea, implementarea şi coordonarea de campanii integrate de strângere de fonduri: concept, planificare, bugetare, negociere oferte, realizare campanie, monitorizare, evaluare şi raportare. Este un rol pentru un specialist cu experienţă în vânzări şi marketing, în special în coordonarea campaniilor de loialitate sau marketing direct. Printre abilităţile soft apreciate de angajatori se numără bunele abilităţi de comunicare şi interpersonale, abilităţi de planificare şi organizare, capacitatea de a lucra sub presiune în cazul situaţiilor cu termene-limită. Totodată este important ca persoanele care ocupă un astfel de rol să susţină cauzele şi să împărtăşească valorile proiectelor pentru care strâng fonduri, cât şi să înţeleagă impactul pe care activitatea lor o are. Oferta salarială este între 900 şi 1.500 de euro lunar”, spune Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonusuri de performanţă, tichete de masă, zile de concediu suplimentare şi program flexibil.

În prezent, 858 de posturi vacante pentru poziţia de învăţător sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai multe anunţuri sunt în Bucureşti, Ilfov şi în regim de muncă remote.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO