Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un inginer de omologări vehicule câştigă între 1.000 şi 1.300 de euro net pe lună

Ana Vişian, marketing manager, bestjobs: Omologarea auto reprezintă o condiţie legală obligatorie în vederea înmatriculării unui autovehicul şi este extrem de importantă din punctul de vedere al siguranţei rutiere.

Ana Vişian, marketing manager, bestjobs: Omologarea auto reprezintă o condiţie legală obligatorie în vederea înmatriculării unui autovehicul şi este extrem de importantă din punctul de vedere al siguranţei rutiere.

Autor: Ramona Cornea

10.09.2023, 12:40 554

Un angajat pe poziţia de inginer de omologări vehicule are un salariu care variază, în medie, între 1.000 şi 1.300 de euro net pe lună, conform datelor de la platforma de recrutare online bestjobs.

„Omologarea auto reprezintă o condiţie legală obligatorie în vederea înmatriculării unui autovehicul şi este extrem de importantă din punctul de vedere al siguranţei rutiere. Un inginer omologări vehicule este persoana responsabilă cu întocmirea documentaţia necesară omologărilor de tip şi individuale pentru autovehicule, ţine evidenţa valabilităţii certificatelor de omologare de tip şi urmăreşte încadrarea vehiculelor noi, în normele legislative în vigoare în UE şi România. Pe lângă oferta salarială care, pentru o poziţie de inginer omologări vehicule, este între 1.000 şi 1.300 euro net, se adaugă şi o serie de beneficii extrasalariale ca tichetele de masă, primele de sărbători, servicii medicale sau traininguri de specializare“, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, prime de sărbători, abonament clinică medicală privată şi traininguri de specializare.

În prezent, 1.485 de posturi vacante pentru poziţia de inginer de omologări vehicule sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Mureş, Sibiu etc.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO