Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un inginer în vânzări câştigă, în medie, 1.000 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un inginer în vânzări câştigă,...

Autor: Ramona Cornea

24.05.2022, 00:05 469

Un angajat pe poziţia de inginer în vânzări are un salariu care ajunge, în medie, la 1.000 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs. La oferta salarială de bază se adaugă şi comisioanele din vânzări.

„Domeniul vânzări a avut un parcurs semnificativ în ultimii ani şi se evidenţiază printre celelalte domenii disponibile pe BestJobs prin faptul că oferta de joburi, întotdeauna foarte mare, corespunde cererii. Pentru un astfel de rol, companiile care recrutează în prezent caută o persoană cu studii superioare tehnice, cu experienţă în vânzări de minimum doi ani, dintre care cel puţin un an în vânzări în domeniul intralogistic şi de asemenea un nivel de engleză mediu. Un permis de conducere categoria B reprezintă un plus, iar salariul net pe care îl poate accesa o persoană pentru această poziţie este de 1.000 de euro, veniturile putând fi suplimentate prin comisioanele din vânzări. În prezent, sunt multe poziţii deschise pe platformă, cu densitate mai mare în Ilfov, Timişoara, Oradea, Satu Mare“, afirmă Mihaela Dobre, sales manager în cadrul BestJobs.


Mihaela Dobre, sales manager, BestJobs: În prezent, sunt multe poziţii deschise pe platformă, cu densitate mai mare în Ilfov, Timişoara, Oradea, Satu Mare.


Cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale specifice acestui tip de job sunt: bonusuri de performanţă, pensie privată, asigurări de viaţă si accidente, cursuri si traininguri, maşină, telefon şi laptop de serviciu.

În prezent, 1.201 de posturi vacante pentru poziţia de inginer în vânzări sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt Ilfov, Timişoara, Oradea şi Satu Mare. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO