Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un manager de hotel câştigă între 1.100 şi 1.600 de euro net pe lună

Ana Vişian, marketing manager, bestjobs: Responsabilităţile unui manager de hotel includ gestionarea eficientă a tuturor aspectelor operaţionale ale hotelului pentru a asigura o experienţă plăcută pentru oaspeţi.

Ana Vişian, marketing manager, bestjobs: Responsabilităţile unui manager de hotel includ gestionarea eficientă a tuturor aspectelor operaţionale ale hotelului pentru a asigura o experienţă plăcută pentru oaspeţi.

Autor: Ramona Cornea

13.09.2023, 00:05 706

Un angajat pe poziţia de manager de hotel câştigă un salariu care variază, în medie, între 1.100 şi 1.600 de euro net pe lună.

„Responsabilităţile unui manager de hotel includ gestionarea eficientă a tuturor aspectelor operaţionale ale hotelului pentru a asigura o experienţă plăcută pentru oaspeţi, de la gestionarea bugetelor şi a personalului, până la gestionarea rezervărilor şi asigurarea calităţii serviciilor. În funcţie de dimensiunea unităţii, se mai pot adăuga şi alte responsabilităţi specifice”, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Pentru această poziţie, de regulă angajatorii cer de la candidaţi să ştie limba engleză, să aibă experienţă sau să cunoască un sistem ERP, foarte bună comunicare şi capacitate de relaţionare.Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonus de performanţă, reduceri la diverse produse sau servicii din cadrul unităţii, asigurare medicală, traininguri şi cursuri pentru dezvoltare profesională.

În prezent, 47 de posturi vacante pentru poziţia de manager de hotel sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Constanţa, Braşov, Bucureşti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO