Un start-up pe zi

Băcănia Rod din Bucureşti a ajuns la afaceri de 1,2 milioane lei

19 sep 2017 Autor: Mădălina Panaete

Valoarea bonului mediu în cadrul băcăniei este de 40 de lei

Compania New Xperience, care deţine Băcănia Rod din Capitală, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 1,25 milioane de lei, în creştere cu aproape 30% faţă de anul precedent, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

Profitul companiei s-a situat la circa 309.000 de lei, sumă mai mare cu 25% faţă de rezultatul raportat în anul anterior.

Băcănia Rod, situată în zona Pieţei Romane, a fost înfiinţată de către Laura şi Liviu Rogojan. Laura Rogojan a lucrat 15 ani ca economist şi în urmă cu aproape trei ani a decis să treacă de la statutul de angajat la cea de angajator. Soţul ei a continuat însă să lucreze în com­pania de distribuţie pe care a con­dus-o mai bine de zece ani din funcţia de managing partner, conform ce­lor mai recente date. Ei au investit în a­ceas­tă afacere aproximativ 40.000 de euro.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.09.2017

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, afaceri
, companie
, crestere
, cifra de afaceri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide