Un start-up pe zi

O şcoală de balet merge spre 100.000 de euro după ce a ajuns la 400 de cursanţi lunar

11 ian 2017 Autor: Simona Tatu

Dintre cursanţii şcolii de dans dezvoltate de Oana Ioniţă 350 sunt copii

Dance Planet, o şcoală de dans înfiinţată în anul 2007 de Oana Ioniţă sub umbrela firmei BB Oana Events SRL, a ajuns la o medie lunară de 400 de persoane înscrise la cursuri în cele două sedii din centrul şi din vestul Capitalei. Dintre cursanţi 350 sunt copii, iar restul de 50 de persoane sunt adulţi.

„Performanţa este influenţată şi de seriozitatea şi dorinţa copilului, dar mai ales de înclinaţiile lui spre acest domeniu. Recomand baletul după 4 ani, dar am avut cazuri de fetiţe de 3 ani foarte implicate şi serioase care au înţeles cu uşurinţă exerciţiile“, a spus Oana Ioniţă, director al Dance Planet, profesor şi coregraf.

Printre cursurile pentru copii se numără cele de balet, gimnastică ritmică, dans sportiv, street dance sau break dance, dar şi cursuri de muzică (pian, canto, chitară). În ceea ce priveşte participarea la cursurile de balet, limitele de vârstă sunt de 3 ani şi 10 ani.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.01.2017

 
Cuvinte cheie:
scoala
, balet
, copii
, cursuri
, dans
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide