Who's Who in Business Romania 2010 - Cei mai importanti 1.000 de oameni din Business

Ce au in comun Liliana Solomon - CEO Vodafone Romania, Mariana Gheorghe - CEO Petrom, Gigi Becali - proprietar Steaua Bucuresti si Radu Ghetea - presedinte CEC Bank?

Sunt, conform anuarului ZF Who's Who in Business, unii dintre cei mai importanti 1.000 de oameni din Business-ul romanesc.
Dar ce ii aduce in acelasi loc, in acelasi timp, pe Daniela Bodirca - vicepresedinte UniCredit Tiriac Bank, Marcel Piteiu - director general Romgaz, Israel Visel - director general Cotroceni Park si George Frincu - presedinte CA Vel Pitar?

Se afla, pentru prima data, alaturi de manageri consacrati, printre cei mai importanti 1.000 de oameni care prin experienta, educatia si expertiza lor, misca business-ul autohton.

Impreuna, alcatuiesc fotografia fidela a managementului de top din Romania, surprinsa cu acuratete de catre echipa redactionala a Who's Who in Business. Afli cine sunt, ce studii au si ce functii ocupa in acest moment cei mai valorosi oameni din top managementul romanesc, clasificati in functie de domeniul in care activeaza.

Comanda acum editia "Who's Who in Business Romania 2010 - Cei mai importanti 1.000 de oameni din Business" ca sa ai acces la cei care fac economia romaneasca sa se-nvarta.

Editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica.
Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului.



AFACERI DE LA ZERO