ZF 15 ani

Billich, Mercedes-Benz: Fiecare manager ar trebui să-şi înceapă ziua cu ZF

Billich, Mercedes-Benz: Fiecare manager ar trebui să-şi...

Autor: Boris Billich

12.11.2013, 16:24 300

Boris Billich, CEO şi preşedinte al Mercedes-Benz România, spune că pentru compania pe care o conduce Ziarul Financiar este un adevărat punct de reper în activitatea de zi cu zi, oferind o imagine completă a mediului de afaceri şi a industriei auto.

„Asemenea echipei mele, fiecare manager ar trebui să-şi înceapă ziua cu o cană de cafea şi cu un exemplar din Ziarul Financiar. În aceste vremuri dificile pentru presa scrisă, Ziarul Financiar continuă să-şi respecte promisiunea de a relata informaţiile esenţiale, în mod obiectiv şi exhaustiv”.

„Ziarul Financiar este un partener de încredere în fiecare zi pentru echipa mea, prezentând ştiri de ultimă oră, analize realizate în timp real şi studii aprofundate. Dorim întregii echipe Ziarul Financiar multă inspiraţie, curaj şi iniţiativă, pentru a menţine standardele înalte, ca până acum!”

Boris Billich conduce de jumătate de an Mercedes-Benz România, anterior fiind CEO al Mercedes-Benz Trucks Vostok, divizie a grupului Daimler. Înainte de a ocupa această funcţie a mai lucrat în cadrul concernului atât în cadrul sediului central din Germania, cât şi în sucursalele din Emiratele Arabe Unite şi Cehia. Cunoştinţele lui Boris Billich despre România, ca ţară şi ca piaţă, au fost clădite într-o perioadă lungă de timp. Primul său contact cu România a avut loc în 1994, când a fost numit market manager pe segmentul de Autoturisme şi Autovehicule Comerciale Uşoare în Europa Centrală şi de Est. Iar înainte de 2004 executivul a coordonat activităţile de formare şi consolidare a businessului de autovehicule comerciale uşoare Mercedes-Benz în România.

Cum vede Boris Billich Ziarul Financiar peste 15 ani

 „Într-o perioadă grea pentru presa scrisă, Ziarul Financiar este unul dintre puţinele publicaţii din mass-media care reuşeşte să păstreze standardele sus. Ziarul Financiar a fost întotdeauna un model demn de urmat şi suntem de părere că va continua să ne confere încredere în informaţia transmisă. Alături de echipa mea, credem în puterea presei şi în echidistanţa sa, la fel cum face şi Ziarul Financiar. Şi o va face în continuare, mulţi ani de acum înainte.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO