6.800 de persoane au absolvit cursurile unei platforme e-learning operate de Romtelecom

22 nov 2013 Autor: Adrian Seceleanu

Foto Shutterstock

Peste 6.800 de persoane au absolvit cel puţin unul din cele peste 100 de cursuri disponibile pe platforma e-learning www.bizschool.ro, lansată în luna mai 2011 în urma unei finanţări din fonduri europene de circa 4 milioane de euro şi operată de Romtelecom, Bluepoint IT Solutions şi OTEAcademy.

Participarea la cursuri a fost disponibilă oricărui manager român de la o societate cu până la 250 de angajaţi din mediul urban şi rural. După încheierea proiectului, Romtelecom şi cei doi parteneri analizează posibilitatea să ofere contra cost conţinutul disponibil pe platformă pentru cei interesaţi. Parte a grupului elen OTE, Romtelecom este unul dintre cei mai mari operatori locali de telecomunicaţii.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.11.2013

 

 

 
Cuvinte cheie:
cursuri online
, platformă e-learning
, Romtelecom
, www.bizschool.ro

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide