ZF 24

80 de proiecte rezidentiale de vanzare

16.10.2008, 14:55 19

Cele mai pesimiste declaratii de la inceputul acestui an vorbeau de o crestere a preturilor apartamentelor noi de minim 20% si o majorare a numarului de locuinte noi vandute cu peste 50%. Dupa primele trei trimestre nu s-a inregistrat nici macar o crestere de zece procente a preturilor pentru locuintele noi, ba chiar o scadere in segmentul vechi, iar numarul tranzactiilor a scazut semnificativ, in principal ca urmare a disparitiei investitorilor, scrie Business Magazin.

Cum vor evolua in aceste conditii preturile in 2009? Mai este loc de cresteri? Mai poate fi considerata achizitia unui apartament ca fiind o investitie?

Ce apartamente se mai pot gasi la 100.000 de euro sau 150.000 de euro? Pe ce moneda sa pariezi in momentul contractarii unui credit imobiliar sau ipotecar?Care sunt cele mai bune credite ipotecare/imobiliare de pe piata?

Raspunsul la aceste intrebari si multe altele incepand cu 22 OCTOMBRIE in cea de-a treia editie a catalogului “ANSAMBLURI REZIDENTIALE” editat de revista Business Magazin.

ANSAMBLURI REZIDENTIALE prezinta peste 80 de proiecte anuntate pe piata romaneasca in ultimii ani, cu detalii privind termenul de predare, preturi si alte detalii care nu sunt intotdeauna cele mai evidente, dar prezinta interes pentru potentialii clienti.

 

 

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO