ZF 24

A&D Pharma confirma plecarea lui Vivian Diaconescu

A&D Pharma confirma plecarea lui Vivian Diaconescu
14.01.2009, 12:45 160

A&D Pharma, cel mai mare grup farmaceutic local a anuntat astazi ca Vivian Diaconescu, directorul diviziei de Saleas & Marketing a renuntat la functia ocupata dupa 10 ani in cadrul firmei. A&D Pharma nu precizeaza motivele plecarii lui Diaconescu insa potrivit unor surse din industrie ar fi vorba de neintelegeri legate de continuarea colaborarii firmei cu anumiti furnizori mari.

"Vivian a avut o contributie importanta la consolidarea pozitiei de lider de piata a A&D Pharma si este un exemplu de om crescut in interiorul A&D Pharma, care a evoluat de la pozitia de Director de Vanzari de Zona – Divizia Farmactiv, la cea de Director General al Mediplus si apoi de COO al operatiunilor de Marketing & Sales. Vivian este unul dintre oamenii cu mare experienta in domeniul farmaceutic din Romania, dar si in regiune, dat fiind ca el a inceput dezvoltarea regionala a business-ului A&D Pharma", a declarat Walid Abboud, Presedintele Consiliului Director A&D Pharma".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO