ZF 24

Afacerile din economia subterana iau amploare in Germania

15.10.2008, 19:30 26

Criza financiara internationala, mai ales cea inregistrata pe piata creditelor a afectat profund economia Germaniei, tara care se vede acum nevoita sa combata cat mai puternic "piata neagra", aflata in continua dezvoltare in acest moment. Cu asta se ocupa si Priska Bauer, ofiter de politie a carei principala datorie este aceea de a lupta impotriva economiei subterane germane, scrie Bloomberg.

Priska Bauer, in varsta de 42 de ani, conduce un grup de cinci ofiteri care se afla in misiune intr-un restaurant cu specific asiatic situat in apropierea orasului Mainz din vestul Germaniei. Echipa perchezitioneaza restaurantul cu scopul de a-i descoperi pe lucratorii care muncesc aici doar pentru bacsis sau pe cei care isi desfasoara activitatea fara permis de munca.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine cum incearca Germania sa limiteze dezvoltarea economiei subterane si care sunt motivele pentru care aceasta a luat amploare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO