ZF 24

„Am investit în cursuri, dar jumătate din angajaţi nu au vrut să stea peste program, să participe la ele“

„Am investit în cursuri, dar jumătate din angajaţi...
27.09.2015, 00:00 44
Florin Scarlat, un antreprenor din sectorul IT care a fondat afacerea Bit Solutions în urmă cu mai bine de un deceniu, a încercat în ultima perioadă să ia o serie de măsuri menite să ajute angajaţii să se dezvolte, însă o parte din iniţiativele sale nu au fost bine primite de către toţi salariaţii.
 
„Deşi la început angajaţii au îmbrăţişat ideea de a face un curs de engleză şi erau vreo 10 participanţi, după primele săptămâni în care trebuia să stea două ore peste program  am ră­mas doar cinci. De multe ori nu suntem pre­gătiţi să plătim preţul care implică  dezvoltarea într-o anumită direcţie. La început suntem en­tuziaşti şi apoi renunţăm. Întotdeauna dacă vrem să avem succes ingredientele sunt con­sec­venţa şi disciplina“, spune antreprenorul care conduce un business cu afaceri de 1,1 mil. euro şi un număr de 16 angajaţi. Compania pe care o conduce a trecut recent printr-un proces de schimbare a culturii organizaţionale, pentru orientarea acesteia către beneficiul clientului.
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO