ZF 24

Anca Georgescu Aladgem, Romtelecom: Companiile trebuie să poată atrage şi păstra oamenii care se potrivesc culturii organizaţiei

Anca Georgescu Aladgem, Romtelecom: Companiile trebuie...

Autor: Andrei Cîrchelan

25.03.2014, 11:06 656

Companiile trebuie să atragă oamenii buni, dar care să se potrivească culturii organizaţiei în care va lucra, consideră Anca Georgescu Aladgem, director executiv resurse umane în cadrul Romtelecom şi Cosmote România, prezentş la HR Conference 2014. În plus, organizaţiile trebuie să creeze un mediu în care angajaţii să aibă oportunităţi de creştere şi dezvoltare.

“Trebuie să fii în stare să atragi şi să păstrezi oamenii care se potrivesc culturii organizaţiei tale. Nu are rost să aduci un om extraordinar care nu se potriveşte cu organizaţia”, spune Aladgem.

“Orice organizaţie ar trebui să poată crea acel climat în care oamenii să se simtă bine şi să aibă oportunităţi de creştere şi dezvoltare. Dar e un lucru foarte greu pentru că presupune o echilibristică între contextul de business, cu presiune pe venituri, costuri, profitabilitate şi performanţa angajaţilor şi a da oportunitatea oamenilor să crească”, a mai spus reprentanta Romtelecom.

Citiţi pe ZF Corporate alte declaraţii făcute de Anca Georgescu Aladgem

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO