ZF 24

AOAR cere Guvernului sa organizeze dezbateri publice pentru modificarea Legii Achizitiilor Publice

13.09.2007, 14:00 17

Reprezentantii oamenilor de afaceri se opun intentiei Guvernului de a modifica "intempestiv" Legea achizitiilor publice si propun organizarea unor dezbateri publice pe tema eventualelor schimbari ale actului normativ, informeaza Mediafax.

"Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR) se declara categoric impotriva intentiei anuntata de Guvern cu privire la schimbarea intempestiva a unor prevederi din Legea achizitiilor publice...Sustinem necesitatea rediscutarii unor prevederi ale actualei legi, dar prin organizarea de dezbateri publice cu toti cei interesati, si in spiritul reglementarilor comunitare si al utilizarii responsabile, eficiente a banilor publici", se arata intr-un comunicat al AOAR.

Reactia oamenilor de afaceri vine dupa ce, ieri, ministrul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, Laszlo Borbely, a declarat ca Guvernul va modifica, saptamana viitoare, Legea achizitiilor publice, schimbarile vizand in principal reducerea termenelor, inclusiv cele legate de solutionarea contestatiilor.

Mai multe stiri pe site-ul www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO