ZF 24

Arganul şi aloe vera au crescut cu 4% vânzările clujenilor de la Cosmetic Plant

Arganul şi aloe vera au crescut cu 4% vânzările...

Autor: Laurentiu Cotu

09.09.2013, 00:06 144
Producătorul de cosmetice bazate pe ex­tracte din plante Cosmetic Plant din Cluj-Napoca, controlat de clujenii Tiberiu Meşter, Susana Laszlo şi Katalin Racz, a înre­gis­trat în prima parte a anului o cifră de afaceri de peste 4,8 mil. lei (aproape 1,1 mil. euro), mai mult cu 4% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
 
Afacerile Cosmetic Plant au fost sus­ţinute în primul semestru şi de lansarea unei noi linii de produse pentru îngrijire pe bază de ulei de argan şi aloe vera. Compania şi-a bugetat pentru întreg anul 2013 afaceri în creştere cu 10%, de la nivelul de 6,8 milioane de lei (aproximativ 1,5 mil. euro) realizat anul trecut.
 
„Cererea pentru produsele naturale este în continuă creştere, trend care estimăm că va continua şi în următorii ani. În ceea ce priveşte activitatea companiei noastre, în prima jumătate a anului ne-am extins prezenţa în reţelele de farmacii, iar momentan am demarat discuţii cu lanţurile de super­marketuri şi cu distribuitorii externi pentru diversificarea pieţelor de export“, a declarat pentru ZF Transilvania Susana Laszlo, director general al Cosmetic Plant Prodcom.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO