ZF 24

Avantajele crizei pe piata constructiilor

27.11.2008, 13:53 25

Pe langa efectele negative ale crizei, ar putea aparea si be­neficii cum ar fi intoarcerea muncitorilor romani din Italia si Spania, care vor veni cu experienta acumulata pe santierele din strainatate, arhitectii vor avea mai mult timp pentru a pregati conceptele, iar calitatea constructiei de locuinte va creste pentru ca potentialii cumparatori se vor gandi de doua ori inainte sa achizitioneze un produs, scrie ultimul numar al revistei Business Construct.

In momente de criza pot fi realizate studii de fezabilitate bazate pe noi tehnologii care sa conduca la ieftinirea produsului final sau la scaderea costurilor de exploatare a unei constructii. De altfel, in perioada urmatoare ar putea fi scoase pe piata mai multe tehnologii noi, rezultate ale cercetarilor din ultimii ani, si comercializate la scara mai larga dupa o perioada in care acestea au fost accesibile doar investitorilor cu venituri ridicate.

Cititi mai mult pe in suplimentul Business Construct.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO