ZF 24

Ballmer: Windows 7 adapteaza computerul pentru orice situatie si pentru orice cerinta. Vedeti poze de la lansare

Steve Ballmer a lansat Windows 7 "in a easy way"
22.10.2009, 19:28 22

"Cand Bill Gates a facut Microsoft, s-a gandit ca va fi un PC infiecare casa. Windows 7 face ca un computer sa fie acum pentrufiecare situatie si pentru fiecare nevoie", a spus astazi SteveBallmer, CEO al Microsoft, la lansarea Windows 7.

Ballmer a vorbit despre cele trei ecrane din viata fiecaruia:PC-ul, televizorul si mobilul si a explicat ca miza Microsoft estede a le puna in legatura intr-o modalitate mult mai usoara.

"Ceea ce vedeti aici este: viteza, simplitate si diversitateaaplicatiilor. Windows 7 este astazi la vanzare, in toata lumea,prin toate canelele de vanzare", a spus CEO-ul Microsoft.

Ballmer a fost invitat pe scena de o fetita de 5 ani si jumatate,Kylie, personajul unei reclame la Windows 7 care pune accentul peusurinta cu care pot fi conectate aparatele de fotografiat lacomputer si descarcate fotografiile. "Ai intarziat", i-a spus ealui Ballmer, care nu s-a suparat si i-a dat un notebook s-oimpace.

Situatia poate fi asemanata cu lansarea Windows 7. "Ai intarziat"(sa ne livrezi un sistem de operare cu adevarat folositor, care sasimplifice munca cu PC-ul si aduca noutati) ar putea consumatoriisa spuna catre Microsoft, care nu "s-a suparat" ca Vista nu a fostbine primit, si-a asumat criticile si scos acum un nou sistem deoperare care are majoritatea referintelor favorabile pina acum.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO