ZF 24

Banca jefuita in Bucuresti. Hotul ar fi furat 5.100 de lei si 3.100 de euro

Banca jefuita in Bucuresti. Hotul ar fi furat 5.100 de lei si 3.100 de euro
03.05.2010, 14:35 203

Un barbat a jefuit, luni, o sucursala a bancii Piraeus Banksituata in zona Nerva Traian din Bucuresti dupa ce a amenintatcasiera cu o arma, reusind ca dupa 40 de secunde sa fuga cu o sumade bani.

Comisarul Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al PolitieiCapitalei, a declarat ca hotul de la Piraeus Bank din Bucuresti aluat 5.100 de lei si 3.100 de euro, el plecand in 40 de secunde,iar reprezentantii firmei de paza, alertati despre jaf, au ajuns inpatru minute.

Prejudiciul material in urma jafului de la sucursala PiraeusBank din Bucuresti este minim si nu va avea impact asupra banciisau clientilor, iar in timpul incidentului nu au existat raniti inrandul angajatilor sau clientilor, au declarat, pentru Mediafax, reprezentantiiinstitutiei de credit.

"In jurul pranzului una dintre sucursalele bancii s-a confruntatcu un incident. Angajatii au urmat intreaga procedura privindmasurile de securitate ce trebuie luate in asemenea imprejurari,conform normelor in vigoare", au aratat reprezentantii bancii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO