ZF 24

Biblia –ghid de supravietuire financiara?

Biblia –ghid de supravietuire financiara?
30.12.2009, 19:25 62

Este oare Biblia un bun ghid de investitii? Unii gasesc in easfaturi utile pe timp de recesiune, potrivite pentru a-i calauzi pecredinciosi prin hatisurile economiei moderne.

Multi vad acum Biblia ca pe o sursa de intelepciune financiara inaceste vremuri grele. "Toate sfaturile mele profesionale isi auradacinile undeva in Scriptura", spune Ron Blue, autor al lucrarii"Surviving Financial Meltdown" (Cum sa supravietuiesti dezastruluifinanciar") si fondator al Kingdom Advisors, o organizatie ce oferatraining profesionistilor crestini din domeniul financiar.

Blue utilizeaza Biblia ca sursa de indrumare in orice domeniu, dela bugetarea cheltuielilor personale, pana la investitii pe termenlung. El spune, totusi, ca "atunci cand Biblia vorbeste desprebani, scopul sau nu este neaparat de a te ajuta sa devii milionar,ci de a-ti modela caracterul."
James Hudnut-Beumler, decan al Divinity School, din cadrulVanderbilt University si autor al lucrarii "In Pursuit of theAlmighty's Dollar", atentioneaza ca Biblia este pana la urma oexpresie a iubirii lui Dumnezeu fata de oameni, si ca si-ar puteapierde din forta daca ar ajunge sa fie privita ca un manual de"solutii pentru problemele financiare".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO