ZF 24

Bucureştiul creşte: Dezvoltatorul CTP ajunge la 150 de milioane de euro investiţi în parcul logistic de lângă Capitală

Bucureştiul creşte: Dezvoltatorul CTP ajunge la 150 de...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

27.09.2017, 14:11 631

CTP, cel mai mare dezvoltator de spaţii logistice şi industriale de pe plan local, are în plan să ajungă până în 2020 la 700.000 de metri pătraţi de spaţii în cadrul CTPark Bucharest West, situat pe autostrada A1 Bucureşti –Piteşti şi să transforme astfel acest parc în cel mai mare din Europa de Est.

Compania, cu acţionariat olandez, are deja în lucru 100.000 de metri pătraţi de spaţii de spaţii logistice şi industriale, iar până în primul trimestru din 2018 investiţiile în dezvoltarea parcului se ridică la 150 de milioane de euro.

În prezent, CTP deţine circa 500.000 de metri pătraţi de suprafaţă închiriabilă în parcurile din Capitală,  ambele cu acces la autostrada A1 şi anume la km13 (CTPark Bucharest) şi la km 23 (CTPark Bucharest West). În total, în România, CTP deţine circa 724.000 de metri pătraţi de spaţii logistice şi industriale situate în zece oraşe: Arad, Bucureşti, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Piteşti, Salonta, Sibiu, Timişoara şi Turda.

"Vrem să ajungem la un milion de metri pătraţi de spaţii şi aşa cum arată lucrurile astăzi lista noastră scurtă de proiecte obiectivul este clar realizabil pe bază non speculativă. Nu cred că va fi prea mult spaţiu speculativ pe care îl vom pune pe piaţă din acest milion de metri pătraţi", a declarat Ana Dumitrache, co-country manager al CTP România. În parcul logistic din Capitală, CTP are 30 de chiriaşi,, printre care şi companii precum DSV, Geodis, Cargo Partner, Gefco sau Quehenberger.

 
 
 
 
 

"

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO