ZF 24

Bursa Romana de Marfuri nu mai este in stare de insolventa

30.06.2009, 13:36 21

Instanta a hotarat, prin ordonanta prezidentiala, sa suspende decizia de deschidere a procedurii de insolventa a Bursei Romane de Marfuri (BRM) din data de 3 iunie. Deschiderea procedurii de insolventa a BRM a fost solicitata de fostul administrator al terminalului BRM Iasi, din cauza unei neintelegeri privind o datorie de 40.000 de lei.

"Datoria revendicata de reclamant a fost platita, astfel incat in recurs, la fel ca si in solutia pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti se va constata ca nu a existat un obiect real al cauzei si procedura trebuie inchisa. Regretand inca o data evenimentul neplacut si seria de neintelegeri si de neglijente care au condus la acesta, BRM isi reafirma deplina sa functionalitate, care nu a fost afectata in aceasta perioada de timp, precum si capacitatea de a opera in continuare functiile sale de piata in sprijinul activitatilor de tranzactionare ale agentilor economici romani straini", a anuntat marti institutia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO