ZF 24

Bute nu mai poate lupta in Romania: "Nu mai cred in promisiunile guvernantilor"

Bute nu mai poate lupta in Romania: "Nu mai cred in promisiunile guvernantilor"
08.06.2010, 19:45 21

Lucian Bute, campionul mondial la supermijlocie in versiuneaIBF, isi va pune in joc centura in fata americanului JesseBrinkley, decizia apartinand celor de la IBF, informeaza Gandul. "Lucian Bute va luptacu Jesse Brinkley din SUA, el fiind desemnat de IBF challengerobligatoriu. In cazul in care Brinkley se va accidenta, atunci Buteva intalni un alt sportiv", a explicat, marti, Rudel Obreja, careeste destul de pesimist in ceea ce priveste sansele ca meciul saaiba loc in Romania, desi cei de la Interbox il asteapta curaspunsul pana la sfarsitul lunii iunie.

"Dupa ce l-am batut pe Miranda, s-a spus ca urmatorul meci o saaiba loc in Romania, candva in iulie, dar pentru ca meciul nu aputut fi organizat, o sa mai am doar un meci in toamna. Am maivorbit cu Rudi (Rudel Obreja - n.r.) si el este destul de pesimist,dar inca mai spera", a declarat Bute pentru Gandul. "Eu unul, insa,din punctul meu de vedere, mi-am cam luat gandul de la aceastaposibilitate. Din tot sufletul mi-am dorit ca meciul sa aiba loc inRomania, mai ales ca era o oportunitate pentru romani sa ma vada sipentru imaginea tarii. Se pare, insa, ca nu se poate si maconformez situatiei. Viata merge inainte si eu trebuie sa boxez asacum am facut si pana acum". Cititi mai multe intr-un articol exclusivGandul pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO