ZF 24

Călin Popescu Tăriceanu îi răspunde premierului Dăncilă: Ne califică laşi, dar nu a avut curajul să vină cu restructurarea

Călin Popescu Tăriceanu îi răspunde premierului...

Autor: Departamentul Politic

26.08.2019, 19:07 944

Preşedintele ALDE Călin Popescu Tăricenau a declarat, cu privire la afirmaţiile Vioricăi Dăncilă legat de laşitatea unor şi continuarea guvernării cu oameni nemulţumiţi din ALDE şi Pro România, că la rândul său nu a avut curaj în multe situaţii, dar acum vorbeşte de laşitate.

"E foarte amabilă doamna Dăncilă pentru că face un apel la racolarea membrilor noştri şi ne califică pe ceilalţi drept laşi. Ei bine, vreau să vă spun că observ la doamna Dăncilă că i-am propus să aibă curajul să vină cu restructurare. Nu a avut curajul. Să dea afară jumătate din secretarii de stat, nu a avut curajul. Să vină cu alt pogram de guvernare în Parlament... şi aşa mai departe", a declarat Călin Popescu Tăricenau, după şedinţa Biroului Politic Central al ALDE.

Declaraţiile vin după ce Viorica Dăncilă a scris pe Facebook că guvernarea va merge mai departe chiar cu membri ai ALDE şi Pro România. Totodată, premierul a vorbit despre laşitatea unora.

„PSD va merge înainte cu guvernarea ţării şi alături de noi vor veni toţi cei din ALDE şi Pro România care au curajul de a-şi asuma acest proces, care înţeleg că fuga de responsabilitate şi laşitatea nu vor duce niciodată România mai departe. Dincolo de obiectivele şi calculele electorale ale unui grup restrâns, important este să nu dezamăgim cetăţenii care ne-au dat votul şi încrederea în 2016”, a scris Viorca Dăncilă, luni, pe Facebook.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO